Julepølse i lompe med sennep og tyttebær

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Pølsefest i førjulstida! Med julepølse, sennepsdressing, rødløk og tyttebær i lompe blir det garantert stemning rundt middagsbordet. Med god mat kan en godt vente litt på nissen.

Ingredienser

  • 800 g julepølse
  • 2 ss smør til steking
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss grovhakket bladpersille
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 8 stk lompe
  • 1 pk babyspinat
  • 1 stk rødløk i tynne skiver
  • 4 ss frosne tyttebær

Slik gjør du


1. Del pølse i fire, så i to på langs og fjern skinnet.

2.  Skjær et snitt i midten på hver pølsebit. Fres pølsebitene i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme, 2-3 minutter.

3. Bland sammen yoghurt, sennep og bladpersille i en skål. Smak til med salt og pepper. Smør blandingen på lompene. 

4. Legg spinat og rødløk på lompene. Ha på varme pølsebiter og dryss over halvtinte tyttebær. 

Brett lompene sammen og nyt. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.