Julepølse i lompe med eple og pecannøtter

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Dette er virkelig julepølsa si! Julepølse i lompe med eple, chevre, pekannøtter og sirupsdressing gjør adventstida til en fest. Masse smak av jul i en wrap.

Ingredienser

  • 800 g julepølse
  • 2 stk eple i tynne skiver
  • 20 g endivesalat
  • 20 g radicchio rosso salat
  • 120 g chevre (hvit geitost) i tynne skiver
  • 70 g grovhakkede ristede pecannøtter
  • 2 ss grovhakket bladpersille

Dressing:

  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ts sennep
  • 2 ts hvitvinseddik
  • 12 ts salt
  • ca. 1 dl olje
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Bland sirup, sennep og hvitvinseddik til dressing i en liten bolle. Ha i salt. Spe med olje i en tynn stråle mens du pisker kraftig. Dressingen skal ha en glatt og kremaktig konsistens. Smak til med pepper. 


2. Del pølse i fire, så i to på langs og fjern skinnet.

3. Skjær et snitt i midten på hver pølsebit. Fres pølsebitene i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme, 2-3 minutter.

4. Anrett eple og salat på lompe. Legg chevre og stekt pølse over salaten, og dryss over pecannøtter og grovhakket bladpersille. Ha på dressing og brett lompene sammen. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.