Lam med gulrotstuing

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En fyldig og smaksrik gulrotstuing, smaksatt med kremost med urter. Nydelig til lam.

Ingredienser

  • 800 g lammelår i skiver
  • 2 ss olje til steking
  • 1 kg gulrot
  • 1 beger kremost med urter
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 pose sjysaus
  • 2 ss finhakket frisk dill

Slik gjør du

  1. Skrell gulrot og kok dem møre. Hell av vannet og la alt vannet dampe bort. Mos godt og ha i kremost, salt og pepper.
  2. Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet på begge sider på relativt høy varme, skru ned varmen og la skivene ettersteke på svakere varme i ca. 10-­15 minutter.
  3. Lag sjysaus med 2 1/2 dl vann og finhakket dill.
Denne retten ble nummer 3 i oppskriftskonkurransen på matprat.no i september 2009. Oppgaven var en rask rett med lammelår i skiver.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.