Risboller

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

Ingredienser

  • 250 g kokosfett (delfiafett)
  • 200 g kokesjokolade
  • 2 stk egg
  • 2 dl sukker
  • 3 ss kaffe , gjerne litt sterk
  • ca. 100 g puffet ris

Slik gjør du

  1. Smelt delfiafett og sjokolade sammen. Avkjøl.
  2. Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og delfiafett/sjokolade. Elt lett inn puffet ris.
  3. Sett boller med skje på matpapir. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.

Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage risboller selv. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.