Bløte daimruter

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
40–60 min

Bløte daimruter kan sammenliknes med brownies, men blir ekstra gode på grunn av daimsjokoladen som vendes inn i kakerøren. Perfekt følge til kaffen.

Ingredienser

  • 500 g smør
  • 250 g kokesjokolade
  • 8 stk egg
  • 7 dl sukker
  • 512 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 100 g valnøttkjerner
  • 2 stk hakket daim-sjokolade

Slik gjør du

1. Smelt smør og kokesjokolade.

2. Visp sammen egg og sukker og rør inn resten av ingrediensene.

3. Hell røren i en bakepapirkledd form, ca. 25x35 cm. Stek på nederste rille ved 180 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.

4. Dryss et florlett lag med melis over kaken og del i ruter før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.