Eggepanne med råstekte poteter

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En eggepanne kan fylles med det du måtte ha for hånden – ost og skinke, grønnsaker eller middagsrester. Denne varianten er med råstekte poteter og bacon.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • ca. 3 stk potet
  • ca. 2 ss olje til steking
  • 12 ts
  • 14 ts pepper
  • ca. 3 stilk grovhakket frisk rosmarin
  • ca. 150 g bacon i terninger
  • 4 ss vann

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skrell potet og skjær dem i tynne skiver med ostehøvel.

 2. Stek dem gylne i olje og ha på salt, pepper og rosmarin under stekingen. Ta potetskivene ut av pannen og stek baconterninger.

 3. Pisk sammen egg og vann, og hell blandingen over baconterningene. Legg på potetskivene og stek videre ved forholdsvis svak varme til eggepannen har stivnet.

Server eggepannen med grovt brød

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.