Urtepannekaker med spekepølse og chèvre

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Fylte urtepannekaker er en rett som treffer den glade matmons rett i hjertet, og er som skapt for anledninger der man ikke vil bruke veldig mye tid på kjøkkenet. Alt kan gjøres klart på forhånd og anrettes rett før man skal spise. Kjapt, smakfullt og spennende.

Ingredienser

  • 150 g spekepølse , i skiver
  • 50 g ruccula
  • 150 g chevre (hvit geitost) , i skiver
  • 1 stk tomat

Pannekaker:

  • 2 stk egg
  • 100 g hvetemel
  • 3 dl melk
  • 30 g smør , smeltet
  • 12 potte finhakket frisk basilikum

Slik gjør du

1. Bland  ingrediensene til pannekaker, unntatt basilikum, til en glatt røre. La den stå og svelle i ca. 30 minutter.

2. Bland basilikum i pannekakerøren. Stek tynne pannekaker i en varm stekepanne med litt smør til de er gylne på begge sider.

Legg pannekakene oppå hverandre etter de er stekt, slik at de holder seg varme.

Fyll pannekakene med ruccula, spekepølse og chevre. Brett dem sammen og pynt med noen skiver tomat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.