Tomatsalat med spekeskinke

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Sprøstekt spekeskinke er en deilig kontrast til den søte og syrlige tomatsalaten med rips. Dette er en lett og frisk sommerforrett.

Ingredienser

  • 8 skive spekeskinke
  • 700 g tomat
  • 150 g rips
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 1 ts havsalt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss rapsolje

Slik gjør du

1. Stek spekeskinkeskiver i tørr, varm stekepanne. Legg skivene over på tørkepapir. 

2. Skyll tomat og rips. Rens bærene og skjær tomatene i fire.

3. Ha tomatbiter, rips og hakket mynte i en skål. Krydre med salt og pepper, og bland godt sammen. Drypp rapsolje over. 

4. Brekk biter av den sprøstekte skinka og ha i salaten.

Salaten er best når den serveres romtemperert.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.