Sliders

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Herlige små hamburgere. Perfekte til grillkosen.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss olje
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 8 skive hvitost

Coleslaw:

  • 14 stk finsnittet hodekål
  • 12 stk revet gulrot
  • 1 ss majones
  • 14 beger lettrømme
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 8 stk hamburgerbrød
  • 8 ss barbequesaus

Slik gjør du

1. Skjær hodekål i tynne strimler. Bland med revet gulrot, rømme og majones , smak til med salt og pepper.

2. Del kjøttdeig i åtte like store deler, og form små burgere. Pensle dem med olje, og krydre med salt og pepper.

3. Skjær til burgerbrødene, slik at størrelsen blir lik de små burgerne.

4. Grill burgerne noen minutter på hver side. Legg en osteskive på hver av dem mot slutten av grilltiden. 

5. Varm brødene raskt på grillen, og anrett dem med colslaw , burgere og barbequesaus.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.