Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.  

Ingredienser

  • 200 g ytrefilet av svin
  • 14 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 12 ts salt
  • 12 ss olje til steking

  • 1 stk gulrot i tynne staver
  • 14 stk agurk i tynne skiver
  • 4 stk grønn frisk asparges delt på langs
  • 4 stk salatblad , raddisio rosso
  • 12 stk paprika i strimler
  • 4 stk rispapir

  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin
Vis næringsinnhold
Energi
297kcal
Fett
6g
Protein
25.6g
Karbohydrat
34 g
Jern
1.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Du trenger: ytrefilet av svin, rispapir, olje, gulrot, paprika, agurk, asparges, salat, dipsaus, salt og grov peppermiks.

1. Kutt alle grønnsakene og ha klart.

For å få tynne skiver med gulrot kan du bruke en potetskreller.

2. Skjær ytrefilet av svin i fingertykke strimler.

3. Stek strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm stekepanne med olje, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper.

4. Ha et rispapir i et fat med lunkent vann i noen sekunder, til det blir mykt. Legg det myke rispapiret over på en fuktet fjel.

5. Legg på kjøtt og grønnsaker.

6. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene på rispapiret og rull sammen.

Server vårrullene med woksausen som en dipp.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.