Jordbær på pinne

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Over 60 min

Jordbær på pinne, dyppet i gresk yoghurt og satt i fryseren, er en ypperlig liten søtsak å ta frem når venninnene kommer på besøk. 

Ingredienser

16
Porsjoner
  • 16 stk jordbær
  • 350 g gresk yoghurt
  • 2 ts sukker
  • 2 ss melk
  • vaniljefrø fra 1 stk vaniljestang
Vis næringsinnhold
Energi
120kcal
Fett
1.9g
Protein
6.3g
Karbohydrater
18.5g
Jern
0.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Del vaniljestang i to, og skrap ut frøene. Bland dem sammen gresk yoghurt, sukker og melk. 

2. Tre jordbær på pinner, og dypp dem i yoghurtblandingen. 

Pinner fås kjøpt i ulike hobbyforretninger eller spesialbutikker som selger bakeutstyr. 

3. Sett jordbærene i fryseren til yoghurten har stivnet. 

Stikk hull i en eggekartong eller sett pinnene i et glass fylt med sukker, da kan du fryse dem stående.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.