Ferske vårruller med kylling

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Ferske vårruller fylt med kylling og masse grønnsaker er sunt og godt. Denne asiatiske retten passer godt som fingermat eller som en god forrett.

Ingredienser

  • 1 stk stor kyllingfilet
  • 12 ts salt
  • 12 ts peppermiks
  • 1 ss olje

  • 2 stk vårløk snittet på skrå
  • 12 stk paprika i strimler
  • 4 stk reddik i tynne skiver
  • 14 stk agurk i staver
  • 50 g glassnudler
  • 2 ss frisk koriander
  • 4 stk rispapir

Sweet chilidipp

  • 6 ss søt chilisaus
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 2 ss limesaft
  • 2 ss frisk koriander , hakket
Vis næringsinnhold
Energi
334kcal
Fett
3.9g
Protein
20.8g
Karbohydrat
53.1 g
Jern
0.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett kaldt.

2. Kutt grønnsaker og kok glassnudler etter anvisning på pakken.

3. Skjær kyllingfilet i strimler. Brun strimlene i flere omganger på høy varme i en stekepanne med olje, 2-3 minutter.

4. Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i ca. 15 sekunder, til det blir mykt. Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.

5. Legg på stekte kyllingstrimler, glassnudler og grønnsaker. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene og rull sammen.

Server vårrullene sammen med dippen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.