Nudler med kjøttdeig

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Denne retten er laget med nudler som de fleste barn er veldig glad i. Vær obs på at nudler kan inneholde mye salt og fett. Sjekk bak på pakkene og sammenlign næringsinnholdet. Spagetti eller ris kan brukes som en erstatning for nudler i denne oppskriften.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 2 stk gulrot
  • 12 stk sellerirot
  • 1 stk brokkoli
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 12 boks aspargesbønner
  • 1 båt hvitløk
  • 2 pk nudler
  • 4 ss soyasaus

Slik gjør du

  1. Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kjøttdeig i flere omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.
  2. Vask, skrell og kutt gulrot og sellerirot i strimler. Del brokkoli i mindre biter. Stek alle grønnsakene med finhakket hvitløk.
  3. Kok nudler etter anvisning på pakken.
  4. Bland kjøttdeig, grønnsaker og nudler, tilsett soyasaus og kraften fra aspargesbønneboksen.
Du kan bruke dine favorittgrønnsaker i stedet for, eller i tillegg til de som er nevnt i oppskriften.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.