Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkt kolje med eggesmør

Røkt kolje med eggesmør

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg røkt kolje /hyse eller annen røkt fisk

Gulrotstuing:

  • 500 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 1 ss hvetemel
  • 2,5 dl melk
  • ca. 1 krm revet muskatnøtt

Eggesmør:

  • 200 g smør
  • 2 stk. hardkokte egg
  • 2 ss frisk persille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Røkt kolje - eller hyse - er nydelig tradisjonsrik mat som mange husker fra oppveksten.Servert med gulrotstuing og eggesmør er dette et klassisk fiskemåltid du gjerne kan servere til både gamle og unge. Røkt kolje kan byttes ut med annen røkt fisk. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg røkt kolje /hyse eller annen røkt fisk

Gulrotstuing:

  • 500 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 1 ss hvetemel
  • 2,5 dl melk
  • ca. 1 krm revet muskatnøtt

Eggesmør:

  • 200 g smør
  • 2 stk. hardkokte egg
  • 2 ss frisk persille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter.

Røkt kolje med eggesmør

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 18.04.2024 23:41:15