Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Steinbit med kremet purre

Steinbit med kremet purre

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. purre
  • 2 ss smør
  • 1 ss sennep
  • 3 dl matfløte
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 800 g steinbitfilet

Til servering:

  • 800 g potet
  • 1 dl frisk dill
  • 1 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Steinbit er fast i kjøttet og har en god, mild fiskesmak, og filetene er enkle å tilberede. Her har vi bakt dem i ovnen sammen med purreløk og fløte – en rett som passer både til hverdag og fest.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. purre
  • 2 ss smør
  • 1 ss sennep
  • 3 dl matfløte
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 800 g steinbitfilet

Til servering:

  • 800 g potet
  • 1 dl frisk dill
  • 1 stk. sitron

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 180 °C.

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 13:29:28