• MatPrat Informerer 6/15

    Til jul i år har vi satt fokus på sharing-menyer, såkalte delemenyer, med retter av ribbe, skinkestek, røkt skinke, svinekam eller kalkun. Her gir vi masse tips til spennende og nytt tilbehør til de kjente juleråvarene.  Les mer

  • Ferskvaresjef Gorm Knut Edner på Meny Alna

    MatPrat Informerer 5/15

    Norsk lam i verdenstoppen har etter hvert blitt et innarbeidet og ubestridt begrep, men vi har mange andre råvarer som fortjener samme posisjon.  Les mer

  • Asiatisk omelett med nudler

    MatPrat Informerer 4/15

    Gjør klart for å slippe barna løs på kjøkkenet!  Les mer

  • Ferskvaresjef Ståle ved Meny Solsiden viser et utvalg av streetfood

    MatPrat Informerer 3/15

    Sommer er tid for spontant invitere venner til en sammenkomst, og prøve nye retter. MatPrat byr på StreetFood med norske råvarer i eksotiske møter med spennende smaker fra fremmede land.  Les mer

  • Kampanjeside sunne fristelser

    MatPrat Informerer 2/15

    Vi i MatPrat har utviklet oppskrifter som får deg til å tenke både nytt og sunt i vårens kampaje. I tillegg har vi gjort gode forberedelser til festmåneden mai.  Les mer

  • CHILI CON CARNE MED SVINEKJØTT

    MatPrat Informerer 1/15

    Årets første måneder byr på Kjappmat fra MatPrat, blant annet med en nettside som er skreddersydd for mobilen, slik at kundene kan gjøre innkjøpene med mobilen i hånda.  Les mer

  • JUL-OG NYTTÅRSFEST 3

    MatPrat Informerer 6/14

    Vi har fullt av julematideer for butikk.  Les mer

  • Lam på fjellbeite

    MatPrat Informerer 5/14

    Naturen spanderer de mest fantastiske råvarene.  Les mer

  • MatStart Ylvas omelett

    MatPrat Informerer 4/14

    Klart for barnas MatPrat: MatStart!  Les mer

  • Konfirmasjonskake

    MatPrat Informerer 2/14

    Det er duket for maifest.  Les mer

  • Mats Johansson hos Haugen-gruppen

    MatPrat Informerer 3/14

    Streetfood - gatemat med litt klasse  Les mer

  • Badevekt.jpg

    MatPrat Informerer 1/14

    Fra matfest til magre tider.  Les mer

  • Ribbe 4

    MatPrat Informerer 5/13

    Vi er den komplette guiden til årets julemat  Les mer

  • Cecilie Maske viser lammelår

    MatPrat Informerer 4/13

    Det er høst og naturen spanderer.  Les mer

  • Forside til MatPrat informerer 3/13

    MatPrat informerer 3/13

    I år blir sommeren sunn - og deilig smakfull!  Les mer

  • Bjørn Tore 0129.jpg

    MatPrat informerer 2/13

    Les om spekemat, påske, festmåneden mai og annet stoff tilhørende vårkampanjen!  Les mer

  • Matrat info des12 034.jpg

    MatPrat informerer 1/13

    Hele vinterens mataktiviteter! Sunn, Rask og Tradisjon. Dette er temaene for årets vintermat. Årstiden, og forbrukernes ønsker og behov er selve plattformen for alle våre aktiviteter.  Les mer

  • Medisterkaker 1.jpg

    MatPrat informerer 9/12

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, og denne gangen er det jul som er tema!  Les mer

  • Sauer.forside.8_12.003.jpg

    MatPrat informerer 8/12

    Det er høst og det er lammesesong! Dette nummeret er fullt av inspirasjon og hemmeligheter du kan dele med kundene dine!  Les mer

  • omelett i butikk.jpg

    MatPrat informerer 7/12

    Rask kampanje i uke 35-37! Egget er helten og fokuset blir på omeletter!  Les mer

  • Chili

    MatPrat informerer 6/12

    Sunt, hot & spicy har vært en effektiv satsning fra MatPrat og i uke 32-34 braker det løs igjen. Dette nummeret av MatPrat informerer forbereder deg på kampanjen!  Les mer

  • Kulegrill

    MatPrat informerer 5/12

    Her er MatPrat informerer 5/12.  Les mer

  • ICA.Linerud.001.jpg

    MatPrat informerer 4/12

    Dette nummeret av MatPrat informerer skriver vi om Den stolte hane og Nortura sitt arbeid med magre kjøttråvarer. Du kan også lese om hvilke oppskrifter som var mest populære under forrige Sunt, hot & spicy-kampanje og om resultatene av denne kampanjen.  Les mer

  • Eksponering av lammelår

    MatPrat informerer 3/12

    Påskeutgaven av MatPrat informerer har artikler om hvordan man stykker et lammelår og får flere flotte produkter, samt nyttig informasjon om egg. MatPrat kampanje uke 12-14!  Les mer

  • Koteletter med varm bønnesalat

    MatPrat informerer 2/12

    Denne perioden slår vi et slag for raske og enkle middager som hele familien liker. Vi har også laget ukesmeny med raske middagstips for plakat som du kan laste ned, skrive ut og henge opp i butikken.  Les mer

  • Skinkebiff med appelsin og ananas

    MatPrat informerer 1/12

    Siste nummer av MatPrat informerer har fokus på den nye oppskriftsserien "Sunt, hot spicy". Les også om de sunne råvarene og hvilke kryddere som passer til de ulike kjøttslagene.  Les mer

  • Pinnekjøtt med kålrotstappe

    MatPrat informerer 9/11

    Årets julesesong er i gang, og vi kan igjen glede oss over all den gode julematen.  Les mer

  • Velger sunne råvarer

    MatPrat informerer 8/11

    Her er siste nummer av MatPrat informerer hvor vi har satt fokus på valg av sunne råvarer i butikk.  Les mer

  • Fårikål hverdag

    MatPrat informerer 7/11

    Årets lammesesong er i gang og vi kan glede oss over norsk lammekjøtt i verdenstoppen. Her er siste nummer av MatPrat informerer!  Les mer

  • MatPrat informerer 7/11, forsiden

    MatPrat informerer 7/11

    Lammesesongen er i gang og duften av fårikål har begynt å spre seg over landet. I kampanjeperioden som strekker seg fra uke 38-42 vil vi sette spesielt fokus på lammestek og lammefilet, i tillegg til Norges ubestridte nasjonalrett.  Les mer

  • Magre kjøttdeiger

    MatPrat informerer 6/11

    Alt om middager på kortest mulig tid! I årets andre RASK-kampanje er det omeletter og magre kjøttdeiger som er i fokus.  Les mer

  • grillspyd i sola

    MatPrat informerer 5/11

    Det er grilltid og vi gir deg de beste tipsene!  Les mer

  • Renskåret kjøtt av kylling, svin og storfe

    MatPrat informerer 4/11

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, som i hovedsak dreier seg om sunn mat, men også presenterer flere nyheter fra MatPrat!  Les mer

  • Husk egg på matpakka!

    MatPrat informerer 3/11

    Her er siste nummer av MatPrat informerer hvor vi fokuserer på egg og lammekjøtt til påske. MatPrat kampanje uke 13-16!  Les mer

  • Klar til VM i ski

    MatPrat informerer 2/11

    Her er siste nummer av MatPrat informerer hvor vi fokuserer på raske middagsløsninger. MatPrat kampanje uke 7-12  Les mer

  • Biffsalat

    MatPrat informerer 1/11

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, igjen er temaet det sunne, renskårede kjøttet! MatPrat kampanje uke 3-6!  Les mer

  • INSPIRASJON_Slik lager du ditt eget pinnekjøtt

    MatPrat informerer 10/10

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, og nå er det hele jula som gjelder!  Les mer

  • Maren med svinefilet teriyaki

    MatPrat informerer 9/10

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, igjen er det sunne retter av renskåret kjøtt som står i fokus. MatPrat kampanje uke 45-48!  Les mer

  • Fårikålfest

    MatPrat informerer 8/10

    Lammesesongen er her og både gamle og unge lammevenner gleder seg. Både lammestek, lammefilet og fårikål kommer til å stå i fokus i vår MatPrat-kampanje uke 38-42!  Les mer

  • MatPrat informerer 7/10

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, hvor koteletter og kyllinglår redder hverdagsmiddagen! RASK MatPrat kampanje uke 33-37!  Les mer

  • MatPrat informerer 6/10

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, hvor det endelig er på tide å fyre opp grillen! Det blir grillkampanje på MatPrat uke 20-23!  Les mer

  • Eggerøre, trinn 3

    MatPrat informerer 5/10

    Den første kampanjen på egg siden oppstarten med MatPrat, går av stabelen i uke 18 og 19. For de fleste er det både umulig og utenkelig å ikke ha egg i kjøleskapet til enhver tid. Har du egg, har du mat! Og vi ønsker å lære hele Norge å lage omelett.  Les mer

  • Kickwok

    MatPrat informerer 4/10

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, igjen er det sunne retter av renskåret kjøtt som står i fokus. MatPrat kampanje uke 15-17!  Les mer

  • Lammestek

    MatPrat informerer 3/10

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, fullstendig viet til den aller beste påsketradisjonen - påskelammet! MatPrat kampanje uke 11-12!  Les mer

  • Middelhavsburger

    MatPrat informerer 2/10

    Hamburger er supert til travle hverdager og når man samtidig vil kose seg litt ekstra. Hvem trenger vel ikke en real hverdagsbelønning iblant? MatPrat fyrer i gang med en morsom aktivitet på kjøttdeig hvor nettopp hamburgeren er den store hverdagshelten! Rask MatPrat kampanje uke 7-10!  Les mer

  • Strimlet svinekjøtt

    MatPrat informerer 1/10

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, igjen er temaet det sunne, renskårede kjøttet! MatPrat kampanje uke 3-5!  Les mer

  • Reinsdyrfilet med pære, potet og kantareller

    MatPrat informerer Reinsdyrkjøtt

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, denne gangen er temaet reinsdyrkjøtt til jul og nyttår. MatPrat kampanje uke 51-53!  Les mer

  • Juleribbe med sprø svor

    MatPrat informerer 10/09

    Få måltider i året er forbundet med så store forventninger som julematen; mye av juleopplevelsene er knyttet til bordets gleder.  Les mer

  • Grateng med vossakorv og rosenkål

    MatPrat informerer 9/09

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, denne gangen er temaet de raske førjulsrettene. Førjulskampanje uke 48-49!  Les mer

  • Ytrefilet råvare

    MatPrat informerer 8/09

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, denne gangen er temaet det sunne, renskårede kjøttet! MatPrat kampanje uke 43-45!  Les mer

  • Lammefilet med sopp og ristede småpoteter

    MatPrat informerer 7/09

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, denne gangen er temaet lam! MatPrat kampanje uke 38-41!  Les mer

  • Tacokjøttboller gutt ved bordet

    MatPrat informerer 6/09

    Her er siste nummer av MatPrat informerer, denne gangen er temaet RASK MatPrat! MatPrat kampanje uke 34-36!  Les mer

  • Maren med grillspyd

    MatPrat informerer 5/09

    Hver dag er grilldag! Det er ingen grunn til å lage middagen inne på en solfylt hverdag. Det er om å gjøre å nyte de få soltimene vi har her i Norge. Og grillmat kan være noe av den raskeste hverdagsmaten: En grillklar rett med enkle og gode kjøttvarianter og enkelt tilbehør. Maksimalt med hverdagskos og minimalt med oppvask.  Les mer

  • Strimlet svinekjøtt

    MatPrat informerer 4/09

    Sunnere tider med strimlet kjøtt! Her er siste nummer av MatPrat informerer, denne gangen er bladet nesten i sin helhet viet strimler! MatPrat kampanje uke 15-18!  Les mer

  • Påsketur med lam i sekken

    MatPrat informerer 3/09

    Påske – det er lam, det! Fyll diskene, lamme-elskerne kommer! For aldri har lammekjøtt vært mer ettertraktet. MatPrat kampanje uke 13-14!  Les mer

  • Tonje med mobil

    MatPrat informerer 2/09

    Her kommer svaret på det evige spørsmålet: Hva skal vi ha til middag? Rask MatPrat kampanje uke 8-10!  Les mer

  • Svin ytrefilet med målebånd på vekt

    MatPrat informerer 1/09

    En god start på et nytt år! Sunt kosthold handler om å spise riktig. Da er renskåret kjøtt et godt utgangspunkt, det er magert og inneholder masse protein. Sunn MatPrat kampanje uke 3-5!  Les mer

  • Juleselskap

    MatPrat informerer 9/08

    Det er duket for årets største matbegivenhet! Juleproduktene er tilgjengelige i hele november og desember, og kan varieres og brukes på mange måter. Julekampanje uke 50-1!  Les mer

  • Wok i lufta

    MatPrat informerer 8/08

    Sunn MatPrat - akkurat det kundene vil ha! Kampanje for biff og renskåret svinekjøtt i uke 43-45.  Les mer

  • Bocuse-kandidat jonas lundgren med lam – norsk lam til bocuse

    MatPrat informerer 7/08

    Høsten og forventningenes tid er her. Lammekampanje i uke 38-41.  Les mer

  • MatPrat informerer 6/08

    Det er fortsatt flest hverdager, og det er fortsatt stort behov for raske og "riktige" middagsløsninger. Rask MatPrat kampanje i uke 34-36.  Les mer

  • Maren med grillspyd

    MatPrat informerer 5/08

    Ingen tvil om at sommeren er av de viktigste sesongene både for kjøttbransjen og handelen. Grillmat og grilltilbehør er en bestselger. En sommer med sol og god temperatur gir god fortjeneste, men det er viktig å sørge for mangfoldet. Kampanje for grillmat i uke 19-22.  Les mer

  • Person vasker hender

    Ekstra Ekstra!

    Her kan du laste ned siste MatPrat informerer, alt om ekstra filmer og ny brosjyre!  Les mer

  • Svin ytrefilet med målebånd

    MatPrat informerer 4/08

    Sunn mat kan virkelig smake godt! Kampanje for Sunn MatPrat i uke 14-16.  Les mer

  • Provencalsk lammestek trinn 3

    MatPrat informerer 3/08

    Lammekjøtt er påskens beste matopplevelse! Kampanje for påskelam i uke 10-11.  Les mer

  • MatPrat informerer 2/08

    Rask MatPrat - fordi det er flest hverdager! Kampanje for svinekjøtt og storfekjøtt i uke 7-9.  Les mer

  • Wok i en fei

    MatPrat informerer 1/08

    Kjøttet tar for alvor opp kampen om den sunne maten! Kampanje for renskåret svinekjøtt og biffkjøtt i uke 3-5.  Les mer

  • Appelsiner

    MatPrat informerer 10/07

    Julen er både hektisk og rolig på samme tid. Og mye av juleopplevelsene knyttes til bordets gleder. Vår julekampanje på TV tar både for seg de raske førjulsrettene, den tradisjonsrike julematen og julens mange gjestebud. Les mer om kampanjen i uke 49-52 i MatPrat informerer. Bladet kan du laste ned i høyremargen.  Les mer

  • Biff creole

    MatPrat informerer 9/07

    Slik blir biff til noe av det sunneste som finnes! Biffkampanje i uke 43-45.  Les mer

  • MatPrat informerer 8/07

    Lammekampanjen sparkes i gang i uke 38! Den varer ut uke 42 og består av både nye filmer og nye nettannonser. I MatPrat informerer kan du lese mer om kampanjen. Bladet laster du ned i høyremenyen.  Les mer

  • Charlotte ved benken

    MatPrat informerer 7/07

    MatPrat-konseptet fornyer seg! Les mer om det i siste nummer av MatPrat informerer!    Les mer

  • Grilling av hamburger

    MatPrat informerer 6/07

    Vi griller som aldri før. I fjor grillet 60 % av befolkningen mer enn seks ganger i løpet av sommeren, og 26 % grillet mer enn 17 ganger! Og ikke nok med det, mange kunne tenke seg å grille enda mer, i følge MMIs Grill-undersøkelse 2006.   Mai er den måneden de fleste starter å grille, og da er også MatPrat i full gang med å sette nye grill-rekorder. At nordmenn elsker å grille gjør at grillsesongen er en viktig sesong for både handelen og kjøttbransjen.  Les mer

  • spekematlag

    MatPrat informerer 5/07

    Spekemat er midt i blinken som enkel og god gjestemat. Å be gjester på spekemat, rømme, flatbrød, eggerøre og potetsalat er god norsk tradisjon.   Dette er også den optimale 17. mai-menyen. Det flotte er at selve spekematen er klar til bruk, og det er mange spennende og gode norske sorter å velge mellom.  Les mer

  • Svin ytrefilet med målebånd

    MatPrat informerer 4/07

    Nå innleder vi høysesongen for riktig kosthold!   Våren er tid for tanker rundt sommer, sol og strand. Stadig flere har fokus på sunnhet, helse, utseende, trening og riktig kosthold. Våren er høysesong for å trimme kroppen og spise riktig.    Les mer

  • Klassisk lammestek

    MatPrat informerer 3/07

    Ingen påske uten lammestek! Her er siste nummer av vårt informasjonsblad!    Les mer

  • Biff

    MatPrat informerer 2/07

    For de som drømmer om mer tid i hverdagen har MatPrat utvidet repertoaret med raske og enkle retter som er lette å like. Dette er middagsretter kundene ikke har smakt før, og som krever minimal innsats ved kjøkkenbenken.  Les mer

  • Renskåret svinekjøtt

    MatPrat informerer 1/07

    Selg varen for hva den er verdt! Trenden er klar: folket vil helst ha svinekjøttet renskåret for ytre fett og bein. Følg opp vår kampanje i butikk, det lønner seg!  Les mer

  • Julestemning 5

    MatPrat informerer 9/06

    Her kan du laste ned det siste nummeret av vårt informasjonsblad. Temaet denne gangen er julemat!  Les mer

  • Reinsdyrstek

    MatPrat informerer Reinsdyrkjøtt

    Her kan du laste ned et ekstranummer av vårt informasjonsblad. Temaet denne gangen er reinsdyrkjøtt - et under fra matverdenen!    Les mer

  • Lam tikka

    MatPrat informerer 8/06

    Her kan du laste ned det siste nummeret av vårt informasjonsblad. Temaet denne gangen er lammekjøtt - høstens høydepunkt!  Les mer

  • Hvordan steke kjøttdeig trinn 1

    MatPrat informerer 7/06

    Her kan du laste ned det siste nummeret av vårt informasjonsblad. Temaet denne gangen er kjøttdeig - sikker suksess!  Les mer

  • Slik steker du strimlet svinekjøtt

    MatPrat informerer 6/06

    Her kan du laste ned det siste nummeret av vårt informasjonsblad. Temaet denne gangen er renskåret svinekjøtt - kjøttbransjens Kinderegg!  Les mer

  • Spekefat

    MatPrat informerer 5/06

    Her kan du laste ned MatPrat informerer 5/06. Her står alt du trenger å vite før årets spekematkampanje!  Les mer

  • Grillet flintstek

    MatPrat informerer 4/06

    Her kan du laste ned MatPrat informerer 4/06. Her står alt du trenger å vite før årets grillkampanje!  Les mer

  • Fransk lammegryte

    MatPrat informerer 3/06

    Her kan du laste ned MatPrat informerer nr 3/06, der finner du alt du trenger å vite om påskelam-kampanjen!  Les mer

  • Kjøttkaker

    MatPrat informerer 2/06

    Her kan du laste ned det siste nummeret av vårt informasjonsblad. Temaet denne gangen er kjøttdeig.  Les mer

  • Slik steker du strimlet svinekjøtt

    MatPrat informerer 1/06

    Her kan du laste ned det siste nummeret av vårt informasjonsblad. Temaet denne gangen er renskåret svinekjøtt. Godt sunt år!  Les mer