Utvid horisonten!

Utvalget i dagligvarebutikkene har blitt mye større i løpet av årene. Mulighetene er uendelige. Couscous, søtpotet og jasminris har blitt en del av mange nordmenns kosthold.

Tilbehøret er ofte det som kan løfte en ellers helt ordinær rett til nye høyder. Samtidig er det kanskje tilbehøret mange av oss strever aller mest med. Hvordan kan vi lage salat med nye ingredienser? Kan poteten serveres på andre måter enn kokt og stekt? Hvordan kan jeg få brukt opp yoghurten som holder på å gå ut på dato?

Med riktig tilbehør blir maten både lekrere, mer spennende og dessuten ofte sunnere. Tilbehøret kan tilføre måltidet viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Fråts i sesongens grønnsaker, lag en annerledes dressing, bland roastbiff i salaten, introduser chili til potetene - og vips: Du får en mer spennende mathverdag.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.