Kjøttpålegg - naturlig lettmat!

Magert kjøttpålegg smaker fortreffelig og inneholder nesten ikke fett. I magert kjøttpålegg er det 2-5 % fett og rikelig med proteiner.

Enten du er på jakt etter en sunn frokost, noen spennende matpakketips eller ønsker forslag til et godt kveldsmåltid, kan svaret ligge enkelt og greit i en pakke kjøttpålegg. Magert kjøttpålegg kan brukes i nesten hva det skal være av spennende retter. Du kan lage kjempegode brødblingser, omeletter, salater, pastaretter, paier og mere til.

Det finnes et imponerende utvalg av kjøttpålegg, og en stor andel av dette er svært magert. Eksempler på magert kjøttpålegg er:

Kokt skinke

Hverdagsskinke

Bayonneskinke

Hamburgerrygg

Pastrami

Salt kjøtt

Roastbiff

Skinkestek

Kombinert med for eksempel grovt brød og friske grønnsaker kan du lage smakfull mat på kort tid. Magert, sunt og godt, og dessuten blir du ikke så fort sulten igjen!

Prøv gjerne noen av våre forslag under, eller la fantasien råde og smak deg frem på egen hånd - kanskje du finner noen tips til å "freshe" opp matpakka til høsten?

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.