Kyllingfilet til travel hverdag

I en travel hverdag bruker vi kortere tid til å tilberede middag enn før. Derfor velger stadig flere av oss eksklusive kyllingfileter til hverdagsmiddagen - for å spare tid.

 For mange familier er det viktig at hverdagsmiddagen er rask og lettvint å tilberede, samtidig som måltidet skal være fullverdig rent ernæringsmessig. Det er derfor lett å forstå at man prioriterer å bruke mer penger på middagsmat som kan tilberedes raskt til hverdags, og heller lage billigere matretter som tar lengre tid i helgene. 

 

Smaker fra hele verden
 
Kylling kan smaksettes med alle typer kryddere - fra det kjente med salt og pepper til de mer ukjente krydderblandingene som importeres fra andre land. Disse krydderblandingene kan være enten tørre, eller smørbar på konsistens og kalles da gjerne for en pasta. Garam masala, tikka masala og karripasta er eksempler på hva du kan finne i butikkhyllene.
 
 I dagligvareforretningene finnes det et vell av halvfabrikat-varer som kan kombineres med kylling - de aller fleste av dem med smaker fra andre land. Kina, Thailand, Mexico, India, Italia og Cajun er land eller områder som for tiden setter mest preg på nordmenns smakebiter på andre lands mattradisjoner.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.