Jakten på mulighetene

Strimlet svinekjøtt er et utmerket utgangspunkt for raske, enkle, sunne og smakfulle måltider. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal velge som tilbehør til kjøttet, men her er det flere muligheter enn begrensninger!


Foto:
 
matprat

Et par tips på veien

Wok:
Ferske wokblandinger
Frosne wokblandinger
Hermetiske wok-grønnsaker
Stir-fry sauser
Sauser, glass, bokser
Nudler
Wok-kit
Ris
Pasta:
Pastavarianter
Pastasauser, glass
Pastasauser, pose
Grønnsaksblandinger
Tex-mex:
Tortillas, wraps og skjell
Krydderblandinger
Sauser og diper
Bønner og annen hermetikk
Ferske grønnsaksblandinger
Gryter:
Ferdige sauser på glass
Gryterett-poser
Grønnsaksblandinger, ferske/frosne
Hermetikk

Alle butikker bugner av halvfabrikata, altså produkter som er delvis ferdige fra industriens side, og som må viderebehandles før det kan spises. For eksempel frosne grønnsaksblandinger, potetmospulver, suppeposer, sauseposer, grytebasiser, dinner-kits med mer.

Mange av disse halvferdige produktene er komplette tilbehørsløsninger, som alle trenger å bli matchet med en type kjøtt. Felles for dem alle er at strimlet svinekjøtt passe perfekt.

Blant tørrvarer, frossenposer, ferske grønnsaker, sauser, krydderblandinger, dinner-kits, salater og alle mulige glass og bokser - er det bare å slippe seg løs og prøve seg fram. Strimlet svinekjøtt kan kombineres til det uendelige, fordi kjøttet har en mild egensmak og passer like godt sammen med chili som med nøtter eller bambusskudd.

Så legg ut på butikk-safari! Om du velger å koke, steke eller wokke - du finner garantert noe godt til middag i dag!

God jakt!

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.