Gå hjem og wok!

Woken har flyttet inn på norske kjøkken for godt. Men selv om mange nordmenn har godt grep om wokingen, trenger de fleste av oss likevel å utvide repertoaret vårt.

Knapt noen annen rett er så grei å ty til som wok når tidsklemma fester strupetaket. På under tjue minutter har du fiks ferdig middag som både er sunn og god. Ikke trenger du vente på at potetene skal koke ferdig heller.

Butikkene er nå fulle av ulike ferdige sauser og krydderblandinger, og du kan til og med kjøpe ferdig oppkuttede grønnsaker hvis du har virkelig dårlig tid. Velger du nudler som tilbehør, trenger de bare få minutter i kokende vann.

Med wok er variasjonsmulighetene nær sagt uendelige, men de færreste av oss utnytter wokpannen til fulle. Har du litt mer tid, kan du derfor med fordel lage dine egne sauser også.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.