Bli hverdagshelt med strimlet svinekjøtt

Renskåret svinekjøtt er magert, enkelt å tilberede og er ypperlig til mange av våre hverdagsmiddager

Gryteklare produkter er vinneren i dagligvarebutikkene når hverdagsmaten skal handles inn. Strimlet svinekjøtt er et produkt etter forbrukerens ønske fordi det er klart til bruk og er ferdig tilberedt på få minutter. 

 

Middag på1-2-3

Tidsklemma er en utfordring for mange, spesielt småbarnsfamiliene. Denne klemma kan løses på en enkel måte med en pakke strimlet svinekjøtt, en pose wokblanding og et glass woksaus. Og så er det klart for servering.

 

Moderne, mørt og magert

Svinekjøtt tar lett til seg smak, og er egnet for både østens- og andre kryddersmaker. Renskåret svinekjøtt blir saftig og smakfullt når det stekes ved ikke for sterk varme. Og myten om at svinekjøtt må være gjennomstekt og nesten tørrstekt er og blir en myte. Nesten gjennomstekt, med en kjernetemperatur på 68-70° C ved bruk av steketermometer i større stykker gir et perfekt resultat.

Renskåret svinekjøtt er magert, 2-4% fett og tilfredsstiller alle krav til sunt kosthold i hverdagen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.