Snitter og smørbrød, til alle anledninger

Ta en brødskive. Enten grovt eller lyst eller begge deler. Del en skive på skrå og du er klar til å lage snitter. Behold skiven hel og du er klar til å lage smørbrød. Nå ligger det en verden av muligheter foran deg. Egentlig er det bare fantasien som setter grenser.

Når du lager smørbrød, er det lov å leke seg litt. Komponere dine egne spesialsmørbrød. Smørbrød krever kniv, gaffel, bord og stol og serveres gjerne i sammenhenger der folk er sultne. Smørbrød kan være den perfekte lunsjen, enten du skal ha venner på besøk en lørdags formiddag eller du skal ha forretningslunsj.

Snitter er enklere å servere enn smørbrød, fordi de stiller mindre krav til omgivelsene. Men allikevel er snitter den perfekte kandidaten når man vil servere litt mat med det lille ekstra.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.