Når mannen steller hjemme

Festmiddagen er ofte mannens gylne øyeblikk. Det er da han trekker i forkle, sliper knivene og gir seg i kast med Det store festmåltidet.

Mens mor tradisjonelt har stått for hverdagsmiddagene, er festen gjerne mannens domene. Da vil han briljere på kjøkkenet med imponerende fireretters middager som får gjestene til å gispe av beundring.

Spørreundersøkelser blant norske forbrukere viser at menn er mer villige til å eksperimentere med nye smaker enn kvinner er, og de gir seg også gjerne i kast med store kjøttstykker. Helstekt oksefilet eller hele, grillede lam, er ikke nødvendigvis avskrekkende.

Det er jo heller ingen heksekunst å steke en hel filet i ovnen. Det bare ser så imponerende ut. Også smaker det utrolig godt! Mest av alt handler festmiddagen om å ta seg god tid. Tid til planlegging, forberedelser, innkjøp av råvarer, tilberedning og ikke minst tid til å nyte maten...

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.