Lammesesongen er i gang!

Norsk lam er en råvare i verdensklasse. Akkurat nå får du årets ferske lam i butikkene.

Vi nordmenn spiser gjennomsnittlig seks kilo lammekjøtt hvert år. Det plasserer Norge i det europeiske toppsjiktet. Noe som kanskje ikke er så rart, med tanke på at vi her til lands produserer noe av det beste lammekjøttet i verden.

Norsk lam er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de saftige beitene på heiene eller ute ved kysten.

Lammekjøttets popularitet skyldes ikke minst at det er en svært takknemlig råvare.

 - Med lam på menyen kan hvem som helst lykkes på kjøkkenet. Enten du vil servere fårikål, lammestek, koteletter eller lammeribbe, er du nesten garantert et vellykket resultat.

Her er det bare å boltre seg i lammekjøttoppskrifter!

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.