Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsinfromasj 3

Appelsinfromasj

Ingredienser

porsjoner
  • 7 stk. gelatinplater
  • 3 dl kremfløte
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 5 stk. egg
  • 1 dl sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Appelsinfromasj er friskt og godt, og nydelig dessert når appelsinene er på sitt beste.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 7 stk. gelatinplater
  • 3 dl kremfløte
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 5 stk. egg
  • 1 dl sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Husk alltid å temperere eggene før du skal piske eggedosis. La dem gjerne stå på kjøkkenbenken over natta. Da får du fin, stiv eggedosis!
Du kan selvsagt selv bestemme hvilken type bolle, glass eller form du skal servere fromasjen i. Husk bare å ha det klart for deg før du begynner å lage desserten. Når gelatinen er tilsatt må man nemlig jobbe kjapt, og sette den fort i kjøleskapet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 20:26:51