Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hvitløk- og persillesmør

Hvitløk- og persillesmør

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g mykt smør
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 3 ss finhakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag hvitløksmøret selv, så får du det akkurat slik du vil ha det. Hvitløksmør er den aller enkleste sausen til biff, og er nydelig på ferskt brød eller grillede maiskolber.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g mykt smør
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 3 ss finhakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Pass på at smøret er romtemperert. Finhakk hvitløk og persille. Bland sammen smør, hvitløk, persille, salt og pepper. Rør det godt sammen.
  2. Lag en pølse av smøret og rull det inn matpapir eller folie. Oppbevar smøret i kjøleskapet og skjær det i skiver før servering.
Smøret kan lages i god tid, og holder seg godt minst en uke i kjøleskapet, eller ca 2 måneder i fryseren. Smak til smøret med litt chilipulver eller finrevet sitronskall for ekstra god smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 20:21:33